Edelsteenmassage

Edelsteenmassage in combinatie met ontspanningsmassage

Een massage met edelstenen wordt aanbevolen vanwege hun geneeskrachtige en ontspannende werking. Al in de oudheid werden edelstenen gebruikt om mee te masseren. De energie die de stenen afgeven in combinatie met een geurende olie, zorgen tijdens de massage voor ontspanning van de huid en de spieren. De warmte en druk van de stenen dringen diep door in de spieren en het lichaam. Ik beweeg de warme stenen langzaam over de huid. Edelsteenmassages hebben dan ook een zeer grote ontspannende werking.

Elke steen heeft zijn eigen geneeskrachtige, helende of ontspannende werking. Blokkades worden hiermee opgeheven, het lichaam wordt in evenwicht gebracht en het energieveld wordt gereinigd. Tijdens de edelsteenmassage worden de verschillende stenen ingezet om mee te masseren zodat ze hun trilling en unieke kracht af kunnen geven aan het lichaam. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie.

De Edelsteenmassage brengt vooral veel verlichting bij emotionele klachten zoals: spanningen - stress - verdriet - angst - onzekerheid en rouw.

De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen deze klachten verlichten of zelfs opheffen.

De Edelstenen worden verwarmd en in combinatie met olie worden ze op de huid aangebracht.

Prijs:

45 minuten, achterkant van het lichaam: rug, armen, benen, voeten € 47,50

60 minuten, hoofd en gehele achterkant van het lichaam € 60,00 

Maak een gratis website.